Deze locatie is onderdeel van
Leger des Heils

Verzorg- en verpleeghuis Buitenhaeghe

In zorgcentrum Buitenhaeghe gaat het om plezierig en veilig wonen én werken. Bij onze gezellige en belevingsgerichte woonkamers komen bewoners en personeel samen: voor een kop koffie, het bespreken van de wensen of voor een spelletje. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het zorgleefplan en de verzorging van onze bewoners. Daarbij word je ondersteund door artsen en andere medisch deskundigen.

We dagen je uit om mee te denken en je krijgt alle ruimte om met jouw ervaring zelf het ‘stuur in handen te nemen’. Jouw visie betrekken we bij de ontwikkeling van de zorg in ons zorgcentrum. Samen hebben we als doel om het onze bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het creëren van een prettige woon- en werkomgeving geeft ons als team veel voldoening en werkplezier.

Kortom: de baan waar je met plezier naar toe gaat!

Als team zijn wij bereid om ver te gaan, voor ons bestaat er simpelweg geen ‘nee’. Daarom neem je de tijd voor bewoners, ondersteun en begeleid je hen zo goed mogelijk en bied je professionele zorg op een respectvolle manier. Er is in Buitenhaeghe een open bedrijfscultuur waar je kunt leren en je kwetsbaar op kunt stellen. Er wordt naar je geluisterd en meedenken wordt op prijs gesteld.

Adres en contact

Atheneplantsoen 1
1334 EL  Almere

Deze locatie is
onderdeel van