Deze locatie is onderdeel van
Zorggroep Almere

Gezondheidscentrum De Haak

Je gaat werken in een groot gezondheidscentrum van Zorggroep Almere, een dynamische eerstelijns organisatie. Het is een jong centrum (samengevoegd met gezondheidscentrum Oost tot één locatie met twee zorgpunten) in een modern en nieuw gebouw. We bieden zorg aan alle inwoners van Almere Haven; één van de oudere wijken van Almere. De diversiteit van de sociale milieus is kenmerkend voor deze wijk welke volop in ontwikkeling is. Gezondheidscentrum de Haak is een NHG geaccrediteerde praktijk waar wijkgericht zorg wordt geboden aan ongeveer 18.000 patiënten.


Je komt te werken in een jong team waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Er liggen voor jou genoeg taken klaar om op te pakken. Op dit drukke centrum wordt veel voldoening gehaald uit wat ze samen voor elkaar krijgen; of dit nu drukke dag aan de telefoon of covid vaccinatie is.

Er is een stabiel team (o.a. 14 huisartsen en physician assistents) van ervaren en jonge collega’s die goed en prettig samenwerken. Ruimte voor zorgvernieuwing, opleiding en initiatief, dat kenmerkt De Haak. Wij leveren zorg zoals wij die ook zouden willen ontvangen en we behandelen elkaar zoals wij ook zelf behandeld willen worden.

Adres en contact

Schoolstraat 32
1354 HP  Almere

Deze locatie is
onderdeel van