Deze locatie is onderdeel van
Zorggroep Almere

Gezondheidscentrum Prisma

Werken bij Zorggroep Almere is werken voor de inwoners van Almere. Het is niet alleen een beloning aan het einde van de maand. Een toegevoegde waarde geven aan de zorg voor iedereen van jong tot oud. Dichtbij inwoners staan en de professionals in het werkveld daarbij ondersteunen.

Zorggroep Almere is met ca 2500 medewerkers één van de grootste werkgevers en de grootste zorgaanbieder in Almere. We werken o.a. vanuit gezondheidscentrum Prisma aan multidisciplinaire zorg. In gezondheidscentrum Prisma is een goed georganiseerde huisartspraktijk gevestigd. De huisartsenpraktijk werkt samen met de apotheek, fysiotherapie, huidtherapie en het wijkteam, allemaal gevestigd in hetzelfde pand. Het gezondheidscentrum staat in een wijk met een diverse populatie.

Zorggroep Almere is de toegankelijke en betrouwbare partner zijn voor de inwoners van Almere, waarbij de professionals in de zorg worden ontlast door het Hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor bevinden zich de ondersteunende diensten van Zorggroep Almere.

Adres en contact

Soerabajastraat 1
1335 GT  Almere

Deze locatie is
onderdeel van