MEE SAMEN

Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun beperking. MEE heeft uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een beperking, zoals een licht verstandelijke beperking (LVB), autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een chronische ziekte. En jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon. En kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Dat is ons uitgangspunt.

Meer mogelijk maken


MEE maakt méér mogelijk. Door haar jarenlange ervaring in meedoen mogelijk maken, fungeert MEE als expertisepartner op het gebied van inclusie. We helpen organisaties om inclusief te ondernemen op het snijvlak van wens, verplichting én voordeel. Afhankelijk van de behoefte, neemt MEE het vraagstuk, de projectleiding, het opleidingstraject en/of de uitvoering uit handen. En zorgt door middel van haar unieke, integrale werkwijze voor een succesvolle en duurzame implementatie dat het mes aan twee kanten doet snijden.

Werken bij

Wil jij een bijdrage leveren aan meedoen mogelijk maken voor mensen met een beperking? Als medewerker, vrijwilliger of stagiair? Dat kan! Bekijk onze vacatures of lees meer over vrijwilligerswerk en stages bij MEE Samen.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Vrijwilligers bij

Wil jij een bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving? Word vrijwilliger bij MEE Samen en zet je samen met ons in om meedoen mogelijk te maken voor mensen met een beperking.

MEE Samen zet vrijwilligers in binnen verschillende projecten. We zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Of je nou een paar uur per week of per maand beschikbaar bent, samen vinden we iets dat aansluit bij jouw wensen.

MEE op Weg
Als vrijwilliger bij MEE op Weg help je iemand met een beperking te oefenen om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Je bent een reismaatje. Samen oefen je bijvoorbeeld de weg van huis naar school, met de fiets. Of van huis naar werk/dagbesteding, met het openbaar vervoer. Hierbij word je ondersteund door een consulent van MEE Samen.

Meer weten over MEE op Weg?
Bekijk de pagina MEE op Weg - MEE Samen.

Benieuwd welke vrijwilligersvacatures we hebben voor MEE op Weg?
Ga dan naar MEE op Weg - vacatures.

Direct aanmelden als vrijwilliger? Dat kan ook via de pagina Reismaatje - MEE Samen

 

Vacatures MEE SAMEN

Bekijk de 1 actuele vacatures van MEE SAMEN en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van MEE SAMEN maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Dokter Klinkertweg 8
8025 BS
 ZWolle