Voor werkgevers

Flever is de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland. Samen met 25 aangesloten leden en andere belangrijke partners zetten wij ons in voor een gezonde regionale arbeidsmarkt waarin alle zorg- en welzijnsorganisaties beschikken over voldoende en bekwaam personeel, nu en in de toekomst. Dit is geen opgave voor één zorg- of welzijnsorganisatie. Het is een opgave voor ons allemaal

We verzamelen kennis door middel van onderzoek, weten waar de knelpunten liggen en bieden oplossingen. We brengen relevante partijen bij elkaar om te werken aan oplossingen. We stimuleren organisaties met innoverende ideeën aan de slag te gaan. En we bieden advies en ondersteuning bij de uitvoering van projecten.

Deze vacaturewebsite is onderdeel van Flever. Flever is lid van RegioPlus.

Vacaturewebsite Flever

Flever biedt dé vacaturewebsite voor zorg en welzijn in Flevoland. Voor werkgevers is de vacaturewebsite van Flever de plek voor de werving van personeel. Leden van Flever plaatsen gratis hun vacatures. Voor werkzoekenden en medewerkers is het de plek om de mogelijkheden binnen zorg en welzijn in Flevoland te ontdekken.

Voor meer informatie over het lidmaatschap, plaatsen van vacatures of andere dienstverlening, neem contact op met Flever: info@flever.nl of 0320-244259. Of kijk op www.flever.nl.

Contactgegevens

Flever
De Schans 19-45
8231 KA Lelystad
0320 - 244 259
info@flever.nl