Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven.

Coloriet als organisatie

Hoe kijk jij naar ouderen? Zie je ze als kwetsbare mensen die jij gaat verzorgen? Of zie jij ouderen als krachtige mensen met een enorme levenservaring waar jij van kunt leren?

Wij merken dat ouderen zelf heel goed weten hoe ze willen leven en wat zij belangrijk vinden. Ook als zij kwetsbaar zijn en complexe zorgvragen hebben, beschikken zij meestal over een interne kracht en een sociaal netwerk. Daarom helpen wij deze ouderen om hun ideale leefsituatie te creëren. Zo geven wij kleur aan het leven van ouderen.
Ons specialisme

Wij zijn specialist in complexe ouderenzorg en woonservicegebieden. Ouderen die revalideren, chronisch ziek zijn of dementie hebben, maken gebruik van onze specifieke deskundigheid. Zo kunnen zij van het leven blijven genieten. Ouderen die zelfstandig wonen in de woonservicegebieden, bieden wij een breed scala diensten: van wijkzorg en alarmopvolging tot maaltijdservice en activiteiten. Op het moment dat zelfstandig wonen onmogelijk is, kunnen ouderen terecht bij onze locaties.
Cultuur

De cultuur binnen Coloriet is open en stimulerend. Als medewerker krijg je de ruimte om te experimenteren, buiten kaders te denken en zelf oplossingen aan te dragen. Daarbij neem je je verantwoordelijkheid om antwoord te geven op vragen van cliënten en je taken zo goed mogelijk uit te voeren. Om dit te realiseren hanteren wij een regisserende en coachende stijl van leidinggeven.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Middenweg 5
8232 JT
 Lelystad