IrisZorg

IrisZorg is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. We behandelen een verslaving, soms in combinatie met maatschappelijke begeleiding. Ook bieden we trajecten in opvang, wonen, werk, activiteiten & leren, preventie en verslavingsreclassering. Onze basismethodieken zijn CRA en Krachtwerk. Ben je hier nog niet mee bekend? Geen probleem, nieuwe collega’s krijgen een goede interne basistraining. Ook geven we informatie en trainingen aan professionals en naasten. En zetten we ervaringskennis in zodat mensen (h)erkenning vinden in wat zij doormaken. Dit alles doen we op een van onze locaties in Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Bij IrisZorg ondersteun je in het herstel van onze cliënten. We richten ons op het persoonlijke en maatschappelijke herstel, zodat mensen hun eigen identiteit hervinden en opbouwen. Dat mensen er weer bij horen in de samenleving, ertoe doen. Dat je mag zijn wie je bent.

Benieuwd naar alle informatie over het brede aanbod van IrisZorg, de vele locaties en onze ambities voor de komende jaren? Ga dan naar de website van IrisZorg.

Vacatures IrisZorg

Bekijk de 2 actuele vacatures van IrisZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van IrisZorg maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Sociaal werk
Meester B.M. Teldersstraat 7
6842 CT
 Arnhem